Kostvejledning – hvad er det?

Jeg er uddannet kostvejleder og ejer af optimalkost. Besøg gerne www.optimal-kost.dk.

En del af mit arbejde består i at tilbyde individuel kostvejledning til både børn, voksne og idrætsudøvere samt familierådgivning.

Hvad er kostvejledning?

En kostvejledning handler selvfølgelig om at give vejledning omkring kost. Derudover handler en kostvejledning ved mig også om din sundhed og livsstil. Inden du kommer til mig, skal du udfylde et spørgeskema, hvor du skal svare på mange spørgsmål omhandlende dit velbefindende. Se spørgeskemaet på min hjemmeside.

Har du helbredsmæssige gener fx. i form af problemer med allergier, høfeber, eksem, astma, maven, smerter, utilpashed, hovedpine, slidgigt eller andre sygdomme, så kan dine kostvaner gøre en forskel – altså i positiv retning.

I min kostvejledning arbejder vi med at finde årsager til dine symptomer og bruge mad som medicin sammen med nogle kosttilskud. Herudfra vil vi udarbejde en handle plan for, hvordan du evt skal ændre dine kostvaner eller indføre nye vaner i din hverdag. Det vil være en individuel tilpasset plan, som kun passer til dig!

Hokus pokus – nej!

Der er intet hokus pokus over dette. Jeg tror blot på, at vores kostvaner har stor betydning for, hvordan vi har det. Jeg ser, at selv små forandringer kan have stor betydning!

Lider du af for højt kolesterol, for højt blodtryk, allergier, høfeber, astma, eksem, overvægt, slidgigt eller andre autoimmunsygdomme vil en kostvejedning være relevant for dig!

Har du svært ved at tabe dig, kan det hænge sammen med, at din krop er i ubalance og dermed “holder” på fedtet. Derfor handler det først om at skabe en krop i balance, inden du kan tabe dig.

Kontakt mig og hør nærmere om, hvad sund kost kan gøre for dig?

God dag!

Mange smil

Heidi Foldager

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *