Noget for dig?

Mad handler ikke kun om kalorier. Det handler heller ikke kun om det vi spiser, men handler især om, hvordan vi optager og bruger næringen fra maden!

Mad er kroppens brændstof:

Mad er kroppens brændstof. Putter vi noget i munden, som ikke er naturligt for kroppen – ja, så skal den bruge ekstra kræfter på at nedbryde disse stoffer. Når belastningen bliver for stor, så kan kroppen ikke absorbere mere og den fortæller dig med symptomer, at nu kan ikke klare mere!

Lyt til din krop:

Vi skal lære at lytte til vores intelligente krop. Når kroppen reagerer med symptomer – så betyder det, at vi skal noget noget på en anden måde!

Mere overskud:

Har vi en krop i overskud og i balance – så vil vi mærke mere energi og overskud i hverdagen. Vi vil ikke være så trætte og vi kan bedre koncentrere os!

Fundamentet skal være i orden:

Man kan vel sige, at fundamentet – altså kroppen – skal være i orden for at vi kan præstere som forældre, kæreste, på job og i sportens verden 🙂

Noget for dig….?

Begrebet sund fastfood:

Jeg arbejder med begrebet sund fastfood – nem, lækker og hurtig mad! Vi har allerede en travl hverdag og sund og nærende mad behøver ikke at være besværligt!

Ren og naturlig mad:

Derudover arbejder jeg med udgangspunkt i rene produkter – altså fødevarer uden etiketter – dvs at vi minmerer indkøb af industriproducerede fødevarer, men i stedet fokuserer på at lave “mad fra bunden”. Når du laver maden selv – så ved du hvad den indeholder og du kan især fokusere på at minimere sukker og de dårlige fedtstoffer, som din krop ikke ved, hvad den skal gøre af!

Ta´ med på rejsen og mærk forskellen.