fbpx

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt Hansen

Min trang til søde mellemmåltider er stort set forsvundet og jeg har fået langt mere energi om aftenen. Jeg glæder mig til hvert af mine 3 måltider hvor jeg uden de store forberedelser spiser mig dejlig mæt.

Luise Ravn Andersen

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Sæt fokus på SUNDHED og opnå:

 • Flere glade og tilfredse medarbejdere
 • Et højere produktionsniveau
 • At kunne præstere bedre i arbejdsmæssige sammenhænge
 • At forebygge sygefravær
 • At skabe et sundere trivselsmiljø

Sæt SUNDHED på dagsordenen.

Jeg elsker at bidrage til mere fokus på SUNDHED på virksomheder.

I mine år som socialrådgiver har jeg arbejdet med sygemeldte, og interessen for at nedbringe sygefravær på virksomheder er stor. Derudover er det også bare sådan, at når man indtager sundere mad på sit arbejde, så vil der kunne præsteres bedre og dine medarbejdere vil opleve en bedre hverdag.

Det psykiske arbejdsmiljø bliver optimeret, der bliver lavet færre fejl og produktiviteten vil øges.

Jeg tror på, at det er rigtig mange medarbejdere, som vil kunne optimere deres egen sundhed igennem mine samtaler. Rigtig mange ønsker at leve sundere og ønsker at præstere bedre, men ved ikke helt, hvordan man lige kommer igang. Det kan også være svært at vide, hvad man skal sætte fokus på først. Igennem mine samtaler finder vi ind til, hvad behovet er og sammen finder vi en plan.

Der er kan være tale om en eller flere samtaler. Alt efter behov og sammen finder vi en plan, som passer til den enkelte.

Sammen sætter vi SUNDHED på dagsordenen – på den gode måde.

Det skal nemlig give MENING!

Kontakt mig og vi finder en plan.

Mange smil

Heidi

Jeg tilbyder også en dag med SUNDHED på din arbejdsplads.

Den kan se sådan ud:

 • Vi starter ud med fælles morgenmad.
  • Jeg udarbejder menu hertil.
 • Oplæg med baggrund i OPTIMALKOST livsstilen.
 • Vi slutter af med fælles frokost.
  • Jeg udarbejder menu hertil og vi omsætter teori til praksis.

Det kan også sættes sammen til et fyraftensmøde:

 • Oplæg med baggrund i OPTIMALKOST livsstilen.
 • Vi slutter af med fælles aftensmad.
  • Jeg udarbejder menu hertil og vi omsætter teori til praksis.

Derudover bliver der udleveret relevant materiale og der kan også tilbydes personlig kostvejledning til medarbejderne efterfølgende.

Sammen sætter vi SUNDHED på dagsordnen – på den gode måde.

Hvad er OPTIMALKOST livsstilen

Fundamentet i mit arbejde som kostvejleder er OPTIMALKOST livsstilen. Livsstilen indeholder en visuel tallerkenmodel, som jeg kalder for K-modellen. Den er et redskab, som hjælper dig med at sammensætte dine måltider dagen igennem optimalt. Du skal ikke veje maden eller tælle kalorier. Du skal blot bruge din sunde fornuft.

OPTIMALKOST livsstilen sætter fokus på levende og nærende mad. MAD – som styrker krop og sind. Jeg sætter fokus på at gøre vores SUNDHED SIMPEL. Det skal være simpelt at leve sundt!

OPTIMALKOST livsstilen indeholder også forslag til måltider, som kan bruges til hele familien.

Det er vigtigt for mig, at vi samtidig gør vores mad lækker og indbydende.

Vi skal tilberede lækre salater og tilføre vores mad mange forskellige smage.

Og vi skal spise MAD for at leve..

SUNDHED er SÅ mange ting.

Jeg vil gerne sætte fokus på SUNDHED på arbejdspladsen, men SUNDHED indeholder SÅ mange forskellige elementer.

Der er også mulighed for at introducere medarbejderne for forskellige træningsmetoder og øvelser, powerwalking samt meditation og åndedrætsøvelser.

Alt sammen elementer – som styrker krop og sind og som forebygger stress.

I disse forløb kan vi derfor også sætte fokus på forebygge stress samt bekæmpe livsstilssygdomme som fx. for højt kolesterol og blodtryk samt diabetesproblemer.

Vi sammensætter et program, som matcher Jeres BEHOV og som giver MENING for netop JER!

Hvad får du med?

 • Inspiration til måltiderne.
 • Udlevering af lækkert materiale – lige til at gå til.
 • En inspirerende underviser med hjertet på det rette sted.
 • Masser af inspiration til forandringsprocesser.

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind. I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Høj faglighed betyder ALT for mig. Jeg har en længere varende uddannelse som kostvejleder og er også igang med at læse til Naturopath/biopat. Og jeg kan ALDRIG få nok viden, og derfor er jeg også igang med uddannelsen Support & Care, som omhandler diagnosen kræft og som er en overbygning på biopatuddannelsen.

Jeg tror på, at den mad vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det. Vi ved, at vores kostvaner har betydning for vores SUDNHED og vi kan med kosten hjælpe kroppen med at bekæmpe ubalancer, symptomer og holde sygdom for døren. Jeg taler ALDRIG om helbredelse, men om at styrke kroppens eget immunsystem, så den kan bekæmpe de ubalancer, som opstår. Herved tager vi selv ANSVAR for egen SUNDHED og DET er også vigtig for MIG.

Men sund kost er en jungle i dag og det kan være svært at finde rundt i den.

Jeg hjælper dig på vej. Du lærer at leve sundt simpelt, men hvor du vil opleve, at din krop elsker, hvad du giver den af sunde og nærende MAD!

Vi skal nemlig spise MAD for at LEVE og ikke for at overleve.

Det giver MENING!

Heidi Foldager

 • Elsker begrebet SUNDHED.
 • Elsker at inspirere.
 • Elsker at undervise.