fbpx

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt Hansen

Min trang til søde mellemmåltider er stort set forsvundet og jeg har fået langt mere energi om aftenen. Jeg glæder mig til hvert af mine 3 måltider hvor jeg uden de store forberedelser spiser mig dejlig mæt.

Luise Ravn Andersen

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Hvad handler forstyrret spisning om?

Forstyrret spisning er mange ting.

Hvad kan du forvente?

Jeg sætter faglighed højt i min klinik og jeg er ydmyg i mit arbejde og i mit forhold til mit arbejde som vejleder.

Derfor taler jeg ALDRIG om helbredelse i min klinik. Jeg taler om at give kroppen de bedste betingelser for at den kan komme i balance og skabe et sundt sind uden tankemylder.

For MIG handler det nemlig om, at være den bedste udgave af sig selv – HVER DAG. Og det betyder, at jeg tager ansvar for, hvilken slags MAD min krop skal have – hver dag. Jeg gør mit bedste og lever mit liv med de vilkår, som jeg nu har.

Vi skal finde ind til det forløb, som DU har brug for at kunne fastholde dine forandringer og holde fast i nye vaner.

Og det på en måde, hvor du slipper din forstyrrede spisning…

Spørgeskema

Et forløb starter altid ud med, at du skal svare på et spørgeskema.

Det afhænger helt af forløbet, dine forventninger og hvordan din krop reagerer.

Vi skal finde lige nøjagtig DET, som du har brug for og som giver MENING for DIG!

Er du i tvivl – så tøv ikke med at kontakte mig…

Hvordan griber det vi an?

Du skal ALTID starte ud med en opstartssamtale på 1,5 time. Her finder vi ud af, hvad du har ønsker og behov. Sammen finder vi desuden ud af, hvorvidt et forløb hos mig er det rigtige for DIG!

Herefter strikker vi et forløb sammen til DIG, som omhandler det, som DU har brug for!

Kontakt mig ved spørgsmål på tlf. 6169 2095.

Mange smil

Heidi

Hvad handler de længere forløb om?

Disse forløb giver mulighed for at du kan få dine nye vaner helt på plads. Du har også mulighed for at blive vejet på min TANITA-vægt samt blive målt med målebånd.

Ofte er det rart med en på sidelinjen. En – som hjælper i processen og som man skal “stå” til ansvar for.

For mig handler det også om at opnå en følelse af, at jeg tager ansvar for mit eget liv og at det styrker mig at vide, at jeg gør ALT, hvad der er muligt med baggrund i mine vilkår for at styrke min krops egne ressourcer og immunforsvar.

Det handler om, at DU finder ud af, hvad der giver MENING for dig. Og jeg hjælper dig godt på vej!

Det er en spændende rejse..

Hvad kan du forvente?

  • Du får udleveret mine anbefalinger på skrift
  • Du får udleveret andet relevant materiale – herunder forslag til måltider
  • Du har ALTID mulighed for at spille spørgsmål i forløbet til mig
  • Du står IKKE alene

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind. I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Høj faglighed betyder ALT for mig. Jeg har en længere varende uddannelse som kostvejleder og er også igang med at læse til Naturopath/biopat. Og jeg kan ALDRIG få nok viden, og derfor er jeg også igang med uddannelsen Support & Care, som omhandler diagnosen kræft og som er en overbygning på biopatuddannelsen. I januar 2023 blev jeg uddannet coach.

Jeg tror på, at den mad vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det. Vi ved, at vores kostvaner har betydning for vores SUDNHED og vi kan med kosten hjælpe kroppen med at bekæmpe ubalancer, symptomer og holde sygdom for døren. Jeg taler ALDRIG om helbredelse, men om at styrke kroppens eget immunsystem, så den kan bekæmpe de ubalancer, som opstår. Herved tager vi selv ANSVAR for egen SUNDHED og DET er også vigtig for MIG.

Men sund kost er en jungle i dag og det kan være svært at finde rundt i den.

Jeg hjælper dig på vej. Du lærer at leve sundt simpelt, men hvor du vil opleve, at din krop elsker, hvad du giver den af sunde og nærende MAD!

Vi skal nemlig spise MAD for at LEVE og ikke for at overleve.

Det giver MENING!

Heidi Foldager

  • Elsker begrebet SUNDHED
  • Elsker at inspirere andre
  • Elsker at undervise