fbpx

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt Hansen

Min trang til søde mellemmåltider er stort set forsvundet og jeg har fået langt mere energi om aftenen. Jeg glæder mig til hvert af mine 3 måltider hvor jeg uden de store forberedelser spiser mig dejlig mæt.

Luise Ravn Andersen

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Kost & Kræft

Jeg kalder det også for SUPPORT & CARE forløbet 🙂

SUPPORT & CARE forløbet er personlig kostvejledning til dig, som lider af kræft, er erklæret kræftfri eller som ønsker at hjælpe en, som lider af kræft.

Vi ved rigtig meget omkring sygdommen, men der er også mange ting, som vi endnu ikke har kendskab til.

Og jeg er ydmyg omkring det hele.

Min uddannelse – Support & Care – handler netop omkring diagnosen kræft. På uddannelsen har vi dykket ned i denne diagnose, hvor vi har haft fokus på konventionel behandling, alternativ behandling, psykologien bag, teorien bag udviklingen af sygdommen og men ikke mindst, hvilken betydning din levestil har af indvirkning på sygdommen.

Jeg tilbyder personlig kostvejledning, hvor du skal udfylde et spørgeskema, inden vi mødes. Dette spørgeskema danner grundlag for mine anbefalinger, som du også får udleveret.

Min umiddelbare holdning er, at du IKKE skal se denne form for kostvejledning som en egentlig behandling. Din behandling foregår i samarbejde med egen læge samt behandlende sygehus. For mig handler det istedet om, at vi tager ansvar for eget liv og at vi opnår en følelse af, at jeg selv har gjort så meget som muligt for, at jeg får det godt i min HVERDAG!

Er du i tvivl om, hvorvidt personlig kostvejledning er noget for dig, så kontakt mig på tlf. 61692095 for at høre nærmere.

Hvad kan du forvente?

Jeg sætter faglighed højt i min klinik og jeg er ydmyg i mit arbejde og i mit forhold til diagnosen kræft.

Derfor taler jeg ALDRIG om helbredelse i min klinik. Hverken når vi taler om kræft eller andre diagnoser – for den sags skyld.

For MIG handler det nemlig om, at være den bedste udgave af sig selv – HVER DAG. Og det betyder, at jeg tager ansvar for, hvilken slags MAD min krop skal have – hver dag. Jeg gør mit bedste og lever mit liv med de vilkår, som jeg nu har.

Men når jeg tilbyder kostvejledningsforløb indenfor diagnosen kræft, så er det fordi, at jeg tror på, at vi med vores kostvaner kan gøre en forskel. At det betyder noget. MEN kroppen er forunderlig og vi er alle forskellige. Der er derfor, at det ofte er svært at finde vejen frem.

Jeg møder dig – der, hvor DU er og vi tager udgangspunkt i det, som du ønsker vejledning til.

Jeg støtter og hjælper dig på vej!

Spørgeskema

I forbindelse med et forløb med kost og kræft, skal du, inden vi mødes udfylde et spørgeskema og sende det retur.

Svarene fra dette spørgeskema hjælper mig med at finde ud af, hvordan vi skal gribe forløbet an.

Du skal også fortælle mig om dine kostvaner. Udfra dette kan jeg se, hvad du spiser, så vi sammen kan finde nogle lækre retter, som du bliver vild med.

For mig skal sundhed være simpel og ligetil og det skal være MAD, som vi godt kan lide.

DET giver MENING!

Er du i tvivl – så tøv ikke med at kontakte mig…

PRIS og hvordan griber det vi an?

Et forløb indeholder 1,5 times personlig kostvejledning samt 2 x 45 minutters opfølgning. Pris incl relevant materiale kr. 1700,-

Hvis du ønsker et forløb, så bedes du sende en mail til mig på info@optimal-kost.dk.

Jeg sender dig efterfølgende spørgeskemaet, som du skal udfylde og sende retur, inden vi mødes. Jeg bruger ALTID sikker mail.

Er du i tvivl om, hvorvidt dette forløb er noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 6169 2095.

Det er ganske uforpligtende…

Mange smil

Heidi

Hvad handler forløbet kost og kræft også om:

Grundlæggende handler dette forløb om, hvordan du kan sammensætte dine kostvaner i forhold til diagnosen kræft.

For mig handler det om at opnå en følelse af, at jeg tager ansvar for mit eget liv og at det styrker mig at vide, at jeg gør ALT, hvad der er muligt med baggrund i mine vilkår for at bekæmpe kræft og styrke min krops egne ressourcer og immunforsvar.

Derfor taler vi også om, hvordan du har det generelt i hverdagen, hvordan du lever med diagnosen, så vi taler om ALT det svære.

Jeg vil også introducere dig for mindfulness og andet, som kan styrke krop og sind. Elementer – som er nemme at implementere i en hverdag, men som kan betyde meget for kroppen.

Det handler om, at DU finder ud af, hvad der giver MENING for dig. Og jeg hjælper dig godt på vej!

Hvad kan du forvente?

  • Du får udleveret mine anbefalinger på skrift
  • Du får udleveret OPTIMLAKOST livsstilen som e-bog samt andet relevant materiale
  • Du har ALTID mulighed for at spille spørgsmål i forløbet til mig
  • Du står IKKE alene

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind. I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Høj faglighed betyder ALT for mig. Jeg har en længere varende uddannelse som kostvejleder og er også igang med at læse til Naturopath/biopat. Og jeg kan ALDRIG få nok viden, og derfor er jeg også igang med uddannelsen Support & Care, som omhandler diagnosen kræft og som er en overbygning på biopatuddannelsen.

Jeg tror på, at den mad vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det. Vi ved, at vores kostvaner har betydning for vores SUDNHED og vi kan med kosten hjælpe kroppen med at bekæmpe ubalancer, symptomer og holde sygdom for døren. Jeg taler ALDRIG om helbredelse, men om at styrke kroppens eget immunsystem, så den kan bekæmpe de ubalancer, som opstår. Herved tager vi selv ANSVAR for egen SUNDHED og DET er også vigtig for MIG.

Men sund kost er en jungle i dag og det kan være svært at finde rundt i den.

Jeg hjælper dig på vej. Du lærer at leve sundt simpelt, men hvor du vil opleve, at din krop elsker, hvad du giver den af sunde og nærende MAD!

Vi skal nemlig spise MAD for at LEVE og ikke for at overleve.

Det giver MENING!

Heidi Foldager

  • Elsker begrebet SUNDHED
  • Elsker at inspirere andre
  • Elsker at undervise