Overordnet for mine individuelle kostvejledningsforløb er, at DU føler dig set, hørt og mødt – lige der, hvor du er.

Det er vigtigt for mig, at vi sammen udarbejder en plan, som er realistisk, fornuftig og passer ind i DIN verden. At vi tager hensyn til, hvad der giver MENING for DIG og hvad der kan implementeres i din hverdag. En hverdag – hvor der også skal tages hensyn til resten af familien.

Jeg kender til travlhed i hverdagen. En hverdag med børn, mand/ægtefælle og masser af sport. En hverdag, hvor man føler, at man hænger lidt bagefter, kan nemt opstå.

Det er virkeligheden og den skal vi møde på en ordentlig måde. Det er vigtigt for MIG!

Mine fokusområder er som nævnt tidligere fordøjelsesproblemer,  allergi (herunder høfeber), astma, eksem og derudover har jeg fokus på stress-ramte, kroniske smerte-patiener samt cancer-patienter.

Jeg tilstræber at udarbejde et forløb, som netop passer til DIG og hvad DU har brug for.

Derfor starter vi altid ud med 1,5 times personlig kostvejledning, inden vi taler om, hvad forløbet ellers skal indeholde. Jeg ønsker nemlig ikke, at du skal købe noget, som du ikke har brug for.

MEN rigtig mange starter et forløb op, hvor vi efter den første kostvejledning på 1,5 time mødes yderligere 2 x 45 min (eller 3 x 1/2 time). Dette forløb koster kr. 1700,-. Du får udleveret mine anbefalinger på skrift, andet relevant materiale – herunder yderligere forslag til måltider og opskrifter samt en mulighed for at kontakte mig på mail eller telefon under forløbet.

Jeg vil gøre alt for at gøre DIT forløb til en succes.

Der er dog ALDRIG tale om et quickfix, men ret hurtig vil du formentlig opleve mere energi og overskud. Og det er et vigtigt element, når man skal foretage forandringer.

Det handler om at gøre kroppen så stærk som muligt, så den i teorien kan behandle sig selv. Jeg taler her om kroppens fundament og når det fungerer bedre, så er det også nemmere at foretage forandringer og være lidt forkant med de daglige udfordringer og opgaver.

Jeg taler af erfaring!

Er du i tvivl om, hvorvidt personlig kostvejledning er noget for dig – så kontakt mig på tlf. 61692095 og hør nærmere.

Mange smil

Heidi