fbpx
 • Velkommen til Optimalkost!

  Jeg tilbyder PERSONLIG KOSTVEJLEDNING med fokus på dig. Sammen udarbejder vi en plan, som giver mening for DIG.
  Jeg har fokus på kroppens ubalancer samt symptomer og jeg prøver at finde årsagerne hertil.
  Mine interesser handler meget omkring fordøjelsesproblemer, allergi, stress og cancer. Derudover har jeg fokus på høj FAGLIGHED.
  Derudover tilbyder jeg SUNDHEDSFORLØB på virksomheder og afholder FOREDRAG.

  Besøg også gerne min lille WEB-SHOP, som indeholder lækre produkter.

  Det hele er EKSKLUSIVT TIL DIG.

  Mange smil,
  Heidi
  Kostvejleder og biopatstuderende

  Læs mere
 • Bliv INSPIRERET af de mange lækre opskrifter


  LÆS MERE
 • Enkelt og sundt


  Læs mere
 • Velkommen til Optimalkost!

 • Bliv INSPIRERET af de mange lækre opskrifter


  LÆS MERE
 • Enkelt og sundt


  Læs mere

Velkommen til optimalkost –
simpel sundhed. Det skal være simpelt at leve sundt

Min mission:

At udbrede viden til så mange mennesker som muligt
om vigtigheden af at indtage SUND og NÆRENDE mad
med henblik på at styrke vores krop og sind.

At udbrede viden om at kost og sundhed har betydning i forhold til
FOREBYGGELSE af stress og sygdom generelt, og at der er et alternativt til medicin.

Derudover:

At indføre begrebet SUND FASTFOOD – nem, hurtig og lækker mad til den travle familie,
og sætte fokus på at indtage levende mad – altså mad uden etiketter.
Samt at opnå, at så mange som muligt kommer til at opleve FORANDRINGER med sund kost,
hvormed de vil opleve mere overskud og energi i hverdagen.

Personlig kostvejledning

Eller kostvejledning 1:1 med udarbejdelse af personlig kostplan. Lider du fx. af oppustet mave, dårlig mave, træthed, dårlig søvn, høfeber, allergi, eksem, myoser i skulder og nakke, slidgigt og/eller leddegigt – så er personlig kostvejledning noget for dig.

Læs mere

Sundhed på arbejdspladsen

Styrk arbejdsglæden, det psykiske arbejdsmiljø, minimer fejl og sygefravær med fokus på sund livsstil på arbejdspladsen. Foredrag, workshops og personlig vejledning giver sundere og gladere medarbejdere. Ring og hør nærmere, så vi matcher din arbejdsplads!

Læs mere

Jeg tilbyder også forløb til kroniske smertepatienter, stress-ramte og cancer-patienter.

Jeg interesserer mig for, hvad det er som skaber kropslige ubalancer og symptomer. Hvad det er, som skaber så mange belastninger i kroppen, at den bliver syg.

Jeg tror på, at den mad som vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det.

I mine kostvejledninger prøver jeg at finde ind til årsagerne til kroppens ubalancer og symptomer. Jeg prøver at styrke kroppens eget immunforsvar og give kroppen styrker til at helbrede sig selv og bekæmpe ubalancerne.

I min optik er der andre elementer – udover kostændringer – som har betydning for et sundt helbred.

Jeg har selv spist mig væk fra myoser, træthed, manglende overskud, hovedpine og generel ufriskhed. Og jeg ser resultater i min klinik, som betyder, at det hele giver mening.

FAGLIGHED sætter jeg højt. Jeg har derfor en længerevarende uddannelse og opdaterer mig løbende. Alle mine kostanbefalinger tager udgangspunkt i studier og undersøgelser og dermed foreligger der god empiri bag ved.

Lige nu er jeg igang med at læse til Biopat og er også igang med en uddannelse indenfor cancer, som jeg interesserer mig meget for.

Lige nu tilbyder jeg individuelle forløb til kroniske smerte-patienter, stress-ramte og cancer-patienter og fremadrettet kommer jeg også til at tilbyde forløb med få deltagere indenfor disse områder.

Læs mere

Om Optimal kost

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind.
I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Hvad mine kunder siger

Forløbet har været meget overskuelig med Heidis hjælp. Vi er blevet informeret om, hvordan vi helt konkret skal forholde os til visse fødevarer og fået gode tips til erstatninger til andre og nye sunde alternativer. Det har været nemmere med Carolines kostomlægningen end forventet, og det har været et kærligt skub til hele familien til at vælge de gode sager…….også uden at lide de store afsavn. Jeg tror aldrig, at Caroline slipper helt af med “dårlig eller sensitiv mave”, men nu har hun redskaberne til selv at bestemme, hvornår det sker, og det er et meget stort skridt i den rigtige retning. Inden vi tog kontakt til Heidi, følte jeg, at det var en uoverskuelig opgave, og hvordan skulle vi dog komme i gang, men Heidi fik fortalt os, hvor hun mente, vi skulle sætte ind……..vi er meget taknemmelige for Heidis hjælp og ekspertise, uden hende ville vi have haft svært ved at komme ind til kernen af problemet.

Malene Mørch

Takker for et godt foredrag. Din energi og engagement er meget smittende og man bliver inspireret til at “gøre noget ved det”.

Idræt om dagen i Oksbøl

Den 8. okt. 2015 havde vi en hyggelig og lærerig aften med kostvejleder Heidi Foldager. Styrk dit immunforsvar går tæt på, hvordan vi spiser os til et stærkere immunforsvar. Der var ingen løftede pegefingre, men vi fik rigelig inspiration til at leve lidt sundere i den travle hverdag – på en nem måde. Spørgelysten var stor blandt tilhørere og der blev grinet meget, især da hun sagde, at vi godt må spise rigtig smør – den rene vare. Man siger også “det er smørret som gør´et). Vores mænd blir sikker super glade for dette budskab. Efter foredraget spiste vi med stor velbehag den tilberedte mad som bestyrelsen i Billum Husholdningsforening, som Heidi havde bestemt og udleveret opskrifter til. En helt fantastisk aften med 34 deltagere med humøret helt i top.

Sundhedsaften i Billum Forsamlingshus

Åbenbaring er vel et lidt for stort ord, men det var faktisk sådan det føltes efter et forløb hos Heidi Foldager.
Manglende velvære, unødig træthed, manglende energi og ikke mindst manglende inspiration til at gøre noget ved det hele, førte min datter og jeg selv til ”behandling” hos Heidi – ja faktisk også til fysioterapeut Christina B. Møller, for de 2 tilbød sammen en Sweet Deal som vi ”sprang på”.
Min datter havde i længere tid døjet med mavesmerter efter måltiderne og var begyndt at trække sig fra sociale sammenhænge på grund af de mange toiletbesøg. Jeg selv var generelt ”dårlig” og trængte til hjælp.
På baggrund af vores kostregistrering op til 1. besøg kunne Heidi gå direkte i gang med at finde årsagssammenhænge og løsninger……og det er her åbenbaringen kommer ind!
Den tillid og viden og det engagement Heidi udviser, er fantastisk. Ingen løftede pegefingre men forklaringer om hvorfor tingene er som de er og hvad der kan gøres ved det, gjorde udslaget for os.
Min datter blev bl.a. anbefalet at holde sig fra mælk, hvilket har gjort at hun i dag er helt fri for mavesmerter – jeg selv tager det anbefalede kosttilskud og har også skåret væsentligt ned på mælken og for begges vedkommende er det også smittet af på vægten. Det var ikke det vigtigste, men blot en sidegevinst!
Vi har valgt at forsætte vores forløb hos Heidi for ekstra motivation og inspiration, og så fordi hun næsten ikke er til at sige farvel til!
Jeg anbefaler hende gerne.

Pia Sørensen

Jeg valgte Heidi Foldager pga. Stålebehandling efter 2 kræftsygdomme i underlivet har jeg haft mange år med fordøjelses problemer, så som skiftevis tynd mave, hård mave, mave kramper, syremave, luft i maven osv. Jeg har forgæves søgt hjælp hos læger og andre behandlere. Jeg tænkte at det kunne ikke passe at der ikke kunne gøres noget. Jeg begyndte at undersøge om kostvejledning. Jeg valgte Heidi Foldager, da jeg havde brug for en med stor faglig viden og med personlig erfaring.
Efter Heidis grundige undersøgelse af mine kostvaner og mine “problemer”, fik jeg en kostplan med dertil hørende kost tilskuds forslag.
Heidis positive motivation og entusiasme gjorde at jeg straks gik igang med min “nye” livsstil. Og det gav straks resultat.
Nu er der gået 1 år, og jeg kører stadigt efter mine nye principper.
Resultatet er en glad krop med en velfungerende mave og et glad sind. Jeg har fået meget mere overskud, både psykisk og fysisk. Og så har jeg som sidegevinst tabt nogle ekstra kilo.
Ja, det er til tider svært at kører efter “nye” madvaner, men gevinsten er SÅ god, at det er værd at ofre lidt ind i mellem.
Jeg vil anbefale Heidi Foldager til alle, der har lyst til at gøre noget godt for deres krop.

Dorthe Bloch