fbpx

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt Hansen

Min trang til søde mellemmåltider er stort set forsvundet og jeg har fået langt mere energi om aftenen. Jeg glæder mig til hvert af mine 3 måltider hvor jeg uden de store forberedelser spiser mig dejlig mæt.

Luise Ravn Andersen

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Sportsernæring

En optimal ernæring er vigtig, såfremt du ønsker at præstere optimalt i din sportsgren. Optimal ernæring handler ikke kun om at indtage de rigtige fødevarer, men handler i høj grad om sammensætningen af fødevarer ved hvert måltid samt indtage evt. tilskud i forhold til forebyggelse af skader eller genopbygning af kroppen efter en skade.

Jeg har selv dyrket håndbold på eliteplan og kender derfor til sportens verden og hvad der kræves af ressourcer på og uden for “banen”.

Jeg kan tilbyde personlig vejledning eller afholde foredrag for en gruppe omkring optimal ernæring til sport.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale og lad os sammesætte et program, der matcher din eller Jeres sportsgren. Der kan også ydes vejledning til forældre/familie, hvor børnene dyrker (elite)idræt.

Kontakt mig og tá med på rejsen til en optimal præstation på “banen”.

Hvordan foregår det?

Du skal i forbindelse med et forløb med sportsernæring udfylde et spørgeskema, som skal sendes retur, inden vi mødes.

Det er også vigtigt, at du skriver din træningsmængde ned og hvad du har af ønsker for din sport.

I forbindelse med den personlige samtale finder vi sammen et program, som giver MENING for DIG og som kan styrke DIG og din KROP fremadrettet.

MAD er kroppens brændstof.

Du får udleveret mine anbefalinger på skrift og du får også udleveret andet relevant materiale, som du kan bruge fremadrettet.

Derudover har du mulighed for at kontakte mig, såfremt du spørgsmål undervejs i forløbet.