fbpx

”Med en godt brugt krop og lidt for mange kiloer på sidebenene opsøgte jeg Heidi for at få hjælpe til en sundere livsstil.

Og det har jeg så sandelig fået – både fysisk og psykisk.

Med Heidi´s hjælp følger jeg trofast min helt personlige og meget værdsatte kostplan.

Jeg er blevet ”afhængig” af vores ”snakke” og har absolut ikke planer om at stoppe mit forløb – det har på alle måder være en af mine bedste ”investeringer”.

Mai-Britt

Skriv et par ord om din oplevelse af Fokus på din sundhed.

Ja, det vil jeg meget gerne, men det er også lidt svært at skrive om sin egen oplevelse, så andre får mod på at prøve.

Men til DIG derude, PRØV DET, MÆRK DET, SE OG MÆRK FORSKELLEN, du vil blive forbavset.

Heidi brænder virkelig for at få fokus på, at kosten (og træning) = forandring og jeg kan kun give hende ret.

Jeg har mærket, set og prøvet den forandring i dette forløb og jeg kan kun anbefale at DU prøver. Jeg blev i hvert fald overrasket.

Hold dig ikke tilbage, hvis du tænker at dette ikke er noget for dig og at det kræver en masse, for det er noget for dig og det er ikke uoverskueligt.

Heidi er super dygtig til at formidle og tage hånd om dig, hvis der er behov for det. Har du en sygdom, er det ikke nogen hindring, tværtimod.

Hvis du ikke har mod på at tage afsted selv, så tag en veninde/ven eller din mor med.

Det er ikke sidste gang jeg lige skal et smut forbi Heidi og Optimal Kost – en opdatering kan man altid bruge 🙂

Betina Zakis

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Hvad indeholder mit populære forløb?

Forløbet er til dig, der ønsker at forløb, hvor der er også er plads til at ændre vaner og holde fokus på de nye processer.

Du starter ud en personlig vejledning på 1,5 time. Derudover er der yderligere 2 opfølgningssamtale med i forløbet.

Du skal – inden vi mødes – udfylde et spørgeskema, som du sender retur. Dine svar i spørgeskemaet danner grundlag for tiltag, som jeg vurderer, at DU har brug for. OG sammen finder vi en plan, som er realistisk og som du kan holde – også på sigt.

Vi tager udgangspunkt i OPTIMALKOST livsstilen, men får den tilpasset dine problemstillinger og dine ønsker.

Dette forløb indeholder:

1,5 times personlig kostvejledning.

2 opfølgningssamtaler a 30-45 minutter.

Du får mulighed for vejning på TANITA vægt samt blive målt med målebånd.

Du får tillige medlemsskab af min Klub OPTIMALKOST i et år fra opstartsdato.

DU får udleveret masser af materiale

I dette forløb får du mine anbefalinger på skrift incl en kosttilskudsplan samt andet relevant materiale. Alt materialet bliver tilpasset undervejs.

Du får også medlemsskab i Klub OPTIMALKOST i et år fra opstartsdato.

Derudover kan du gennem hele forløbet kontakte mig, såfremt du har spørgsmål.

Jeg er nemlig med hele vejen.

Sammen får vi sat mål – og delmål!

DET giver nemlig MENING.

Pris: Kr. 2000,-

TAG en beslutning NU og kom igang – DU vil ikke fortryde

Franzen jianbing subway tile shoreditch pinterest beard chia kickstarter sriracha photo booth salvia humblebrag direct trade helvetica vape. Cray selvage palo santo, pabst twee master cleanse polaroid literally copper mug biodiesel. Pickled distillery knausgaard offal lomo lo-fi, snackwave mustache subway tile hella fingerstache woke pop-up. Fixie hexagon man bun typewriter affogato tousled. Keffiyeh four loko glossier church-key single-origin coffee.

Deltagerens NavnEventuel jobtitel

Franzen jianbing subway tile shoreditch pinterest beard chia kickstarter sriracha photo booth salvia humblebrag direct trade helvetica vape. Cray selvage palo santo, pabst twee master cleanse polaroid literally copper mug biodiesel. Pickled distillery knausgaard offal lomo lo-fi, snackwave mustache subway tile hella fingerstache woke pop-up. Fixie hexagon man bun typewriter affogato tousled. Keffiyeh four loko glossier church-key single-origin coffee.

Deltagerens NavnEventuel jobtitel

Franzen jianbing subway tile shoreditch pinterest beard chia kickstarter sriracha photo booth salvia humblebrag direct trade helvetica vape. Cray selvage palo santo, pabst twee master cleanse polaroid literally copper mug biodiesel. Pickled distillery knausgaard offal lomo lo-fi, snackwave mustache subway tile hella fingerstache woke pop-up. Fixie hexagon man bun typewriter affogato tousled. Keffiyeh four loko glossier church-key single-origin coffee.

Deltagerens NavnEventuel jobtitel

Franzen jianbing subway tile shoreditch pinterest beard chia kickstarter sriracha photo booth salvia humblebrag direct trade helvetica vape. Cray selvage palo santo, pabst twee master cleanse polaroid literally copper mug biodiesel. Pickled distillery knausgaard offal lomo lo-fi, snackwave mustache subway tile hella fingerstache woke pop-up. Fixie hexagon man bun typewriter affogato tousled. Keffiyeh four loko glossier church-key single-origin coffee.

Deltagerens NavnEventuel jobtitel

100% værdi hvis du kan genkende

 • Jeg ønsker at ændre vaner på den gode måde.
 • Jeg ønsker en anden livsstil – end den, som jeg har nu.
 • Jeg ønsker en SUND krop.
 • Jeg ønsker at komme af med træls symptomer.
 • Jeg har ofte sukkertrang.
 • Jeg føler, at jeg ikke har nogen rygrad.
 • Jeg føler ikke, at jeg lever sundt nok.
 • Vægtøgning
 • Meget mavefedt.
 • Aldrig helt mæt.
 • Mangler inspiration til sundere retter.

Hvordan foregår det hele?

 • Du skal blot kontakte mig på mail info@optimal-kost.dk og fortælle, at du vil igang med forløbet
 • Herefter vil du modtage en mail fra mig via sikker mail indeholdende spørgeskemaet.
 • Du skal udfylde spørgeskemaet og sende det retur, inden vi mødes.
 • Vi mødes enten i min klinik eller online.
 • Sammen finder vi en plan, som er realistisk.
 • Efter den første samtale taler vi om, hvordan DIT forløb skal foregå.
 • Opstår der spørgsmål under forløbet, kan du altid kontakt mig.
 • Du bliver fra den første samtale medlem af Klub OPTIMALKOST.

Hvad er målet med dette forløb:

 • At du får en krop i balance og en sund livsstil.
 • At leve efter OPTIMALKOST livsstilen.
 • At spise nærende mad, som styrker krop og sind.
 • At få mere overskud og energi i hverdagen.
 • At få overskud til at bevæge dig HVER DAG.
 • At opleve et stabilt blodsukker – HVER DAG.
 • At lære at håndtere de mange fristelser.
 • At få en sundere livsstil
 • At elske begrebet SUNDHED.

Hvad kan du forvente?

 • At møde en kostvejledning med HØJ faglighed.
 • En kostvejledning – som tager udgangspunkt i dig – lige der, hvor DU er.
 • Masser af lækkert materiale – som er lige til at gå til.

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind. I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Høj faglighed betyder ALT for mig. Jeg har en længere varende uddannelse som kostvejleder og er også igang med at læse til Naturopath/biopat. Og jeg kan ALDRIG få nok viden, og derfor er jeg også igang med uddannelsen Support & Care, som omhandler diagnosen kræft og som er en overbygning på biopatuddannelsen. I januar 2023 blev jeg uddannet coach.

Jeg tror på, at den mad vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det. Vi ved, at vores kostvaner har betydning for vores SUDNHED og vi kan med kosten hjælpe kroppen med at bekæmpe ubalancer, symptomer og holde sygdom for døren. Jeg taler ALDRIG om helbredelse, men om at styrke kroppens eget immunsystem, så den kan bekæmpe de ubalancer, som opstår. Herved tager vi selv ANSVAR for egen SUNDHED og DET er også vigtig for MIG.

Men sund kost er en jungle i dag og det kan være svært at finde rundt i den.

Jeg hjælper dig på vej. Du lærer at leve sundt på en simpel måde, men hvor du vil opleve, at din krop elsker, hvad du giver den af sunde og nærende MAD!

Vi skal nemlig spise MAD for at LEVE og ikke for at overleve.

Det giver MENING!

Heidi Foldager

 • Elsker begrebet SUNDHED.
 • Elsker at inspirere og hjælpe andre.
 • Elsker at undervise.

SÆT IGANG!

Jeg oplever rigtig mange, som giver udtryk for, at de først skal have overskud, inden et forløbet kan startes op.

Og det er jo også til dels rigtigt.

MEN dette overskud indfinder sig bare først, når DU har taget en BESLUTNING om, at det skal være NU.

SÅ kommer overskuddet.

Så det handler om at kigge indad og finde vejen helt ind i hjertet og træffe en beslutning om, at det skal være NU.

Og DU vil ikke fortryde.

Indenfor en uge vil du opleve mere energi og overskud.

Og selve følelsen af at du levere sundere, vil gøre dig mere tilfreds og glad i DIN hverdag.

Og det er trods alt følelsen, som tæller.

Er du i tvivl om, hvorvidt dette forløb er noget for DIG, så tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 6169 2095.

Mange smil

Heidi

Pris: Kr. 2000,-