fbpx

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt Hansen

Min trang til søde mellemmåltider er stort set forsvundet og jeg har fået langt mere energi om aftenen. Jeg glæder mig til hvert af mine 3 måltider hvor jeg uden de store forberedelser spiser mig dejlig mæt.

Luise Ravn Andersen

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Mine personlige kostvejledninger er jeg vilde med!

Mine vejledninger er til dig, som ønsker en individuel og personlig vejledning.

Jeg har specialiseret mig indenfor allergi, eksem, høfeber, fordøjelsesproblemer og irritabel tyktarm samt de mere alvorlige autoimmune lidelser som fx. fibromyalgi, leddegigt eller psoreasis. Mine vejledninger er også til dig, som lider af stress eller er spiseforstyrret.

Kroppen er forunderlig og du kan lide af flere forskellige symptomer på én gang.

Så lider du af:

 • diarre eller træg mave
 • irritabel tyktarm
 • fordøjelsesproblemer – diarre/forstoppelse
 • oppustet mave
 • træthed
 • hovedpine
 • symptomer på overgangsalder
 • type 2-diabetes
 • for højt kolesterol og for højt blodtryk
 • myoser i skulder og nakke
 • dårlig nattesøvn

Så vil du mærke forandringer og forbedringer med mine vejledninger.

Lider du af mere alvorlige sygdomme:

 • kræft
 • funktionelle lidelser
 • leddegigt og andre autoimmune
 • stofskiftelidelse
 • muskelgigt
 • urinsyregigt
 • andre tarmsygdomme
 • samt andre alvorlige sygdomme

Så vil en personlig vejledning også gøre noget godt for dig. Dine kostvaner har betydning for, hvordan din krop klarer de belastninger, som et sygdomsforløb medfører.

Spørgeskema

Du skal i forbindelse med en personlig kostvejledning udfylde et spørgeskema, som danner grundlag for mine anbefalinger. Jeg arbejder på at finde ind til årsagerne til dine ubalancer og sammen finder vi en plan, som giver MENING for dig, og som du kan følge i DIN hverdag.

Opstartssamtalen

Du starter ud med 1,5 times vejledning. Herefter aftales – hvorvidt du har brug for flere opfølgninger og vi tilretter forløbet efter dine behov.

OPTIMLAKOST livsstilen

Jeg har udarbejdet OPTIMALKOST livsstilen, som danner grundlag for alle mine kostanbefalinger.

OPTIMALKOST livsstilen bliver tilrettet, så den lige netop passer til dig.

Mine anbefalinger er altid at spise mad med næring og mad, som industrien ikke har rørt ret meget ved. Jeg anbefaler at spise mad med nedsat indhold af sukker, salt og e-numre – altså, hvad jeg kalder for “levende mad”. MAD – som styrker krop og sind.

Mine kostanbefalinger tager udgangspunkt i en visuel tallerkenmodel, som jeg kalder for K-modellen. Det er et super godt redskab, som er nem at bruge – for ALLE, som ønsker at leve sundere. Den hjælper dig med at få sammensat dine måltider, så optimalt som muligt. Det betyder også, at jeg IKKE tæller kalorier, men bruger min sunde fornuft.

Derudover har jeg ALTID et stort fokus på de sunde fedtsyrer, som er så vigtige for krop og sind. Og jeg oplever fortsat, at rigtig mange er fedtforskrækkede og derfor ikke får effekten af det sunde fedt og ofte også indtager de dårlige fedtsyrer, som især findes i vores industriproducerede fødevarer.

Ren og naturlig mad

Jeg arbejder ALTID med udgangspunkt i rene produkter – altså fødevarer uden etiketter eller levende mad. Det er også vigtigt for mig, at vi tænker antiinflammatorisk – samt plantebaseret kost og at vi minimerer indkøb af industriproducerede fødevarer, men i stedet fokuserer på at lave “mad fra bunden”. Når du laver maden selv – så ved du, hvad den indeholder og du kan især fokusere på at minimere sukker og de dårlige fedtstoffer, som din krop ikke ved, hvad den skal gøre af og som blot nedbryder din krop.

MEN jeg anbefaler ALTID helt almindelig MAD. Mad – som du kan købe i dit lokale supermarked, men jeg vil nok også udfordre dig lidt og give dig inspiration til nye retter og måltider. For hvis du gør det samme – så får du også de samme resultater.

Jeg er med hele vejen

Det er og kan til tider være svært at ændre vaner – især vores kostvaner. Og jeg ønsker – om nogen – at dine kostændringer skal blive til en succes. Derfor får du ALTID tips og tricks til at ændre vaner, så du sætter fokus på andre elementer, som betyder noget for dig. I den proces har jeg fokus på din mentale sundhed, som jeg finder meget interessant. Jeg bruger mine værktøjer fra min coaching, som er perfekte at bruge, når vi vil ændre indstilling og adfærd.

Har du svært ved at tabe dig?

Jeg oplever i min klinik, at der er flere og flere, som har udfordringer med et vægttab. Det handler for dem ikke altid om at komme i kalorie underskud, som jo ellers er teorien bag et vægttab. Jeg ser i min klinik, at der også er andre faktorer, som spiller ind og derfor er en personlig kostvejledning også til dig, som har svært ved at tabe dig eller svært ved at holde vægten stabil efter et vægttab.

Er du i tvivl om, hvorvidt en personlig kostvejledning er noget for dig, så kontakt mig på tlf. 6169 2095 og hør nærmere.

Mange smil

Heidi

Mad er kroppens brændstof

Mad er kroppens brændstof. Putter vi noget i munden, som ikke er naturligt for kroppen – så skal kroppen bruge ekstra kræfter på at nedbryde disse stoffer. Når belastningen bliver for stor, så kan kroppen ikke absorbere mere og den fortæller dig med symptomer, at nu kan ikke klare mere!

Lyt til din krop

Vi skal lære at lytte til vores intelligente krop. Når kroppen reagerer med symptomer – så betyder det, at vi skal noget på en anden måde!

Mere overskud

Har vi en krop i overskud og i balance – så vil vi mærke mere energi og overskud i hverdagen. Vi vil sove bedre om natten og ikke være så trætte, hvormed vi bedre kan fokusere og koncentrere os!

Brug din mad som medicin

Du skaber en krop i balance ved at spise sundt og nærende. Jeg hjælper dig med at finde vejen. Du kan derfor ofte bruge din mad som medicin. Det er en spændende tankegang og jeg giver dig inspiration til at finde vejen for dig.

 • 100% værdi hvis du kan genkende

  • En krop i ubalance
  • Trælse kropslige symptomer
  • Lav på energi og overskud
  • Du ønsker mere SUNDHED i din hverdag
  • Du ønsker inspiration til at leve sundere
  • Du vil spise lækker mad
  • Du vil gøre noget godt for dig selv
  • Du ønsker at skabe et nyt netværk
  • Du ønsker en tid – med fokus på dig

Hvordan foregår det hele?

 • Du kontakter mig på tlf. 6169 2095, hvis du er i tvivl om, hvorvidt personlig kostvejledning er noget for dig.
 • Du kontakter mig på mail info@optimal-kost.dk, hvis du ønsker et forløb hos mig.
 • Du vil modtage et spørgeskema via sikker mail, som skal udfyldes og sendes retur, inden vi mødes.
 • Vi finder en tid til samtale – hos mig i min klinik eller online
 • Sammen får vi lagt en realistisk plan
 • Du starter ud med opstartspakken og herefter kan du tilkøbe flere opfølgninger
 • Du får udleveret mine anbefalinger på skrift samt andet relevant materiale
 • Du kan ALTID kontakte mig ved spørgsmål

Din krop er forunderlig

Når din krop er belastet, så vil den fortælle dig det – via forskellige symptomer (og diagnoser).

Så når du lider af forskellige symptomer, så vil det være en god ide at få kigget på sine kostvaner.

Stress, jag og travlhed i vores hverdag sætter sig også ofte i kroppen.

Det medfører som regel lav energi og overskud i hverdagen.

Det kan vi sagtens ændre.

Med sund kost vil du opleve forandringer og du kan mærke forskellen.

Du vil præstere bedre i dit job og i dit privatliv.

Det gør JEG!

OG når jeg kan – så kan DU også.

Mange smil

Heidi

Hvad kan du forvente?

 • En kostvejledning med høj faglighed
 • En kostvejledning – som tager udgangspunkt i dig – lige der, hvor DU er
 • At mine anbefalinger virker

Om mig

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind. I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Høj faglighed betyder ALT for mig. Jeg har en længere varende uddannelse som kostvejleder og er også igang med at læse til Naturopath/biopat. Og jeg kan ALDRIG få nok viden, og derfor er jeg også igang med uddannelsen Support & Care, som omhandler diagnosen kræft og som er en overbygning på biopatuddannelsen.

Jeg tror på, at den mad vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det. Vi ved, at vores kostvaner har betydning for vores SUDNHED og vi kan med kosten hjælpe kroppen med at bekæmpe ubalancer, symptomer og holde sygdom for døren. Jeg taler ALDRIG om helbredelse, men om at styrke kroppens eget immunsystem, så den kan bekæmpe de ubalancer, som opstår. Herved tager vi selv ANSVAR for egen SUNDHED og DET er også vigtig for MIG.

Men sund kost er en jungle i dag og det kan være svært at finde rundt i den.

Jeg hjælper dig på vej. Du lærer at leve sundt simpelt, men hvor du vil opleve, at din krop elsker, hvad du giver den af sunde og nærende MAD!

Vi skal nemlig spise MAD for at LEVE og ikke for at overleve.

Det giver MENING!

Heidi Foldager

 • Elsker begrebet SUNDHED
 • Elsker at inspirere og hjælpe andre
 • Elsker at undervise

Pris på opstartssamtalen

Opstartssamtalen indeholder 1,5 times personlig kostvejledning.

Opstartssamtalen koster kr. 1300,-

Du får udleveret mine anbefalinger på skrift samt forslag til måltider, som sendes via sikker mail.

Med i prisen er mulighed for at stille afklarende spørgsmål efterfølgende.

OG jeg hører MEGET gerne fra dig, hvor du fortæller, hvordan det går og hvad du oplever af forandringer.

Du kan altid tilkøbe flere opfølgningssamtaler.

Der er også mulighed for at blive vejet på min TANITA-vægt! Det koster ikke ekstra.