Jeg er vild med grød.

Alle former for og grød.

Jeg er vild med det varme sammen med det kolde.

Her har jeg lavet en kold grød.

Sådan gøres det nemt:

Jeg kommer glutenfri havregryn i en skål og tilfører ca halvt så megen vand, som der er gryn. Til en lille skål kommer jeg gerne 2 tsk kanel i og det hele røres rundt. Jeg kan godt lide kanel, så i min verden må det gerne smage af noget.

Denne grød står natten over i køleskab og næste dag er den klar til at spise.

Jeg kommer toppings ovenpå og jeg bruger især æble i små tern, banan, små stykker daddel og cashew nødder. Men kun fantasien sætter grænser.

Jeg kan også spise denne kolde grød som et mellemmåltid om eftermiddagen.

Toppings fra Vangsgaard Treat.

MUMS!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.