Er du lidt mere sensitiv end andre?

– så læs med her!

Er du lidt mere følsom eller sensitiv end normalbefolkningen – bliver du hurtigere og ofte stimulereret end andre og deraf mere udmattet, hvor du mister energiniveauet og måske overskuddet….??

Hvis du mærker, at du bliver stimuleret lidt hurtigere end andre og reagerer på ydre stimuli lidt kraftigere end andre og derfor hurtigere mister dit overskud og energiniveauet falder – så reagerer du også tydeligere på mad uden næring!

Nogle sensitive børn og voksne kan også reagere negativt på nogle bestemte fødevarer fx. mælk og gluten. Det er dog langt fra alle. Det kan være, at du blot reagerer på mad uden indhold af næring. Det kan være, at du bliver energiforladt, hvis du spiser – blot ganske lidt – hvidt brød eller lidt sukker og din mave går i uorden.

Vi har brug for en stærk krop til at håndtere hverdagens udfordringer, idet vi bliver stimuleret fra morgen til aften på vores job, af vores børn, ægtefælle og veninder. Vi bliver påvirket af svære problemstillinger og konflikter dræner os for energi.

Derfor er det væsentligt, at du styrker din krop med sunde og nærende kostvaner. Dvs. mad med næring. Rigtig mad – indeholdende masser af de sunde fedtstoffer fx. nødder, mandler, avokado og fisk!

Brug tallerkenmodellen ved hvert måltid – hvor 1/3 er fyldt med frugt og grønt, 1/3 med grove kuhydrater og 1/3 fyldt med de sunde fedtstoffer og gode proteinkilder. Undgå og minimer indudstriproducerede fødevarer og nedsat indtag af sukker. Vær opmærksom på det skjulte sukker i dine fødevarer!

Er du i tvivl – så book mig til en individuel kostvejledning.

Oplev forandringer med sund kost – mærk forskellen!

God dag!

Mange smil

Heidi Foldager

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *