Lækker nem blomkålssuppe – her med revet rødbede, bønnepesto, spirer og lidt basilikum.
Denne opskrift er opstået med inspiration fra andre opskrifter:
1 blomkål
1 løg
hvidløg efter smag
Ingredienserne skæres i små stykker og svitses i en gryde. Hvidløg og løg skal ikke have farve. Dæk næsten blomkålen med vand og tilføj bouillon. Koges ved svag varme i ca. 20 min. Blend herefter suppen og smag til med fløde og salt og peber.
Her er den serveret med revne rødbeder, friske spirer, basilikum samt bønne pesto.
Opskriften på bønnepestoen har jeg fået af en veninde:
1 dåse butterbeans (hvide bønner – jeg køber økologiske fra urtekram, når det skal være nemt)
1 håndfuld mandler
1 håndfuld basilikum
lidt salt
lidt citron
Brug en minihakker og tilføj olivenolie til ønskes konsistens.
Bønnepestoen bruges her til suppen, men brug den også som pålæg på brød med tomat, laks eller avokado eller som tilbehør til kød. Den smager bare fantastisk og den findes ALTID i mit køleskab!
God fornøjelse!
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!