fbpx

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt Hansen

Min trang til søde mellemmåltider er stort set forsvundet og jeg har fået langt mere energi om aftenen. Jeg glæder mig til hvert af mine 3 måltider hvor jeg uden de store forberedelser spiser mig dejlig mæt.

Luise Ravn Andersen

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Hvad får du ud af dette online forløb?

OPTIMALKOST livsstilen 2020 er et 8-ugers online forløb med fokus på dine medarbejders sundhed – både fysisk og psykisk.

Forløbet er til dig, som ønsker at dine medarbejdere opnår:

 • At kunne præstere bedre i arbejdsmæssige sammenhænge
 • Mere energi og overskud i hverdagen
 • Et stabilt blodsukker og nedsættelse af sukkertrangen
 • Et sundt og varigt vægttab
 • En sundere og stærkere krop

Derudover opnår du som arbejdsgiver:

 • Et højere produktionsniveau
 • At forebygge sygefravær
 • At nedsætte fejl
 • At skabe et sundere trivselsmiljø

Et forløb som dette skal ikke trækkes ned over hovedet på de ansatte. Vi skal skabe en motivation for at tænke sunde og nærende kostvaner ind i hverdagen hos den enkelte medarbejder.

Forløbet skal give sammenhold og sætte SUNDHED på dagsordenen.

Forløbet indeholder følgende:

8 ugers fællesskab

6 moduler – af en times varighed, foregår på et fast tidspunkt.

Fælles facebook gruppe med fællesskab og sammenhold.

Løbende LIVE sessioner i facebook gruppen under vejs

Udlevering af OPTIMALKOST livsstilen som e-bog samt andet relevant materiale – herunder forslag til måltider samt opskrifter

Og hvad kan du forvente at få?

 • Du lærer, at SUNDHED og SUND MAD sagtens kan være nemt.
 • Du lærer at sammensætte dine måltider optimalt.
 • Du opnår et stabilt blodsukker, så din sukkertrang forsvinder.
 • Du vil opleve mere GLÆDE i dit liv med en krop i BALANCE.
 • Du får udleveret lækkert materiale med masser af inspiration til dine måltider, som kan bruges til HELE FAMILIEN.
 • Du får en inspirerende underviser, der brænder for SUNDHED og som vægter en høj faglighed.
 • Du vil ikke fortryde, at du deltog.

Et forløb – hvor der er plads til alle

Vi sætter en dato – som passer til JER!

Forløbet indeholder 6 spændende moduler

Modul 1:

Introduktion til OPTIMALKOST livsstilen.

 • Vi gennemgår K-modellen, som hjælper dig med at sammensætte dine måltider.
 • Vi får styr på det sunde fedt.
 • Hvordan opnår jeg et stabilt blodsukker dagen igennem?

Modul 2:

Din fordøjelse.

 • Vi bliver klogere på fordøjelsen og optag af maden.
 • Hvilke fødevarer styrker din mave.
 • Vi taler om kosttilskud.

Modul 3:

Hvad sker der i kroppen og stress.

 • Vi gennemgår de indre processer, som skaber ubalancer.
 • Vi sætter fokus på hormoner – herunder stress-hormonet kortisol.
 • Hvordan nedsætter jeg stress i min hverdag.

Modul 4:

Bevar motivationen og motionsformer.

 • Du får redskaber til at bevare motivationen til din SUNDHED.
 • Hvordan lever jeg sundt i en travl hverdag.
 • Vi drøfter forskellige motionsformer og hvorfor.

Modul 5:

Anti-inflammatorisk kost og livsstilssygdomme.

 • Vi taler om plante- samt anti-inflammatorisk kost.
 • Plantebaseret kost.
 • Hvordan forebygger jeg livsstilssygdomme.

Modul 6:

AFSLUTNING – vi samler op.

 • Hvordan kommer jeg videre?
 • Hvad skal jeg fokusere på?
 • Spis MAD for at leve.

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt HansenEventuel jobtitel

Franzen jianbing subway tile shoreditch pinterest beard chia kickstarter sriracha photo booth salvia humblebrag direct trade helvetica vape. Cray selvage palo santo, pabst twee master cleanse polaroid literally copper mug biodiesel. Pickled distillery knausgaard offal lomo lo-fi, snackwave mustache subway tile hella fingerstache woke pop-up. Fixie hexagon man bun typewriter affogato tousled. Keffiyeh four loko glossier church-key single-origin coffee.

Deltagerens NavnEventuel jobtitel

Franzen jianbing subway tile shoreditch pinterest beard chia kickstarter sriracha photo booth salvia humblebrag direct trade helvetica vape. Cray selvage palo santo, pabst twee master cleanse polaroid literally copper mug biodiesel. Pickled distillery knausgaard offal lomo lo-fi, snackwave mustache subway tile hella fingerstache woke pop-up. Fixie hexagon man bun typewriter affogato tousled. Keffiyeh four loko glossier church-key single-origin coffee.

Deltagerens NavnEventuel jobtitel

Franzen jianbing subway tile shoreditch pinterest beard chia kickstarter sriracha photo booth salvia humblebrag direct trade helvetica vape. Cray selvage palo santo, pabst twee master cleanse polaroid literally copper mug biodiesel. Pickled distillery knausgaard offal lomo lo-fi, snackwave mustache subway tile hella fingerstache woke pop-up. Fixie hexagon man bun typewriter affogato tousled. Keffiyeh four loko glossier church-key single-origin coffee.

Deltagerens NavnEventuel jobtitel

100% værdi – hvis du kan genkende:

 • Lavt energiniveau dagen igennem?
 • Nedsat overskud i hverdagen?
 • Fedtforskrækket?
 • For meget fedt på kroppen?
 • Ubalancer i dine hormoner?
 • Lider af sukkertrang?
 • Overspisning?
 • Sulten efter hvert måltid?
 • Lider af oppustethed?
 • Tung i maven efter et måltid?
 • Træg mave?
 • Tynd mave eller diarre?
 • Dårlig søvn?
 • Hovedpine?
 • Er ufrisk?
 • udfordringer med et vægttab

Hvordan foregår det?

 • Hele forløbet foregår online via zoom.
 • Vi mødes 6 gange via zoom.
 • Jeg går “LIVE” to gange i forløbet, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål.
 • Vi har en fælles facebook gruppe.
 • Du får et link i facebook gruppen, når vi skal mødes.
 • Det udleverede materiale ligger i facebook gruppen.
 • Mine webinarer og LIVE sessioner bliver optaget og lagt i facebook gruppen efterfølgende, så du kan se det igen og igen.
 • Du kan ALTID stille spørgsmål.
 • Vi støtter og hjælper hinanden gennem hele forløbet.

Dette forløb er for dig der kan genkende en eller flere af disse udfordringer:

 • Jeg ønsker mere energi og overskud i hverdagen
 • Jeg ønsker at præstere optimalt
 • Jeg trænger til ny inspiration.
 • Jeg spiser den sammen MAD – hver dag.
 • Jeg ønsker forandringer.
 • Jeg ønsker mere SUNDHED for hele familien.
 • Jeg vil gerne have en krop i balance.
 • Jeg vil være glad og tilfreds i min hverdag.
 • Jeg vil gerne smide noget fedt.
 • Jeg vil opbygge en SUND og STÆRK krop.
 • Jeg vil have et stærkt SIND.
 • Jeg er fedtforskrækket.

Hvad kan du forvente?

 • Masser af inspiration til forandringsprocesser.
 • Inspiration til dine måltider.
 • Udlevering af lækkert materiale – lige til at gå til.
 • En inspirerende underviser med hjertet på det rette sted.
 • 8 fantastiske uger og en fantastisk rejse.

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind. I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Høj faglighed betyder ALT for mig. Jeg har en længere varende uddannelse som kostvejleder og er også igang med at læse til Naturopath/biopat. Og jeg kan ALDRIG få nok viden, og derfor er jeg også igang med uddannelsen Support & Care, som omhandler diagnosen kræft og som er en overbygning på biopatuddannelsen.

Jeg tror på, at den mad vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det. Vi ved, at vores kostvaner har betydning for vores SUDNHED og vi kan med kosten hjælpe kroppen med at bekæmpe ubalancer, symptomer og holde sygdom for døren. Jeg taler ALDRIG om helbredelse, men om at styrke kroppens eget immunsystem, så den kan bekæmpe de ubalancer, som opstår. Herved tager vi selv ANSVAR for egen SUNDHED og DET er også vigtig for MIG.

Men sund kost er en jungle i dag og det kan være svært at finde rundt i den.

Jeg hjælper dig på vej. Du lærer at leve sundt simpelt, men hvor du vil opleve, at din krop elsker, hvad du giver den af sunde og nærende MAD!

Vi skal nemlig spise MAD for at LEVE og ikke for at overleve.

Det giver MENING!

Heidi Foldager

 • Elsker begrebet SUNDHED
 • Elsker at inspirere og hjælpe andre
 • Elsker at undervise

Kurset løber over 8 uger og giver flere fordele:

 • Du kan være med – lige der, hvor du er.
 • Du kan se mine webinarer og LIVE sessioner igen og igen.
 • Du er medlem af en fælles facebook gruppe, hvor du også vil modtage tips og tricks til en sundere hverdag og hvor vi inspirerer hinanden.
 • 6 spændende moduler, hvor du bliver klogere på DIG SELV og får inspiration til nemme og nærende MÅLTIDER.
 • Du får udleveret masser af relevant materiale, som du kan gemme ALTID.
 • Du får styr på dine måltider.
 • Du slipper din SUKKERTRANG.

Ring og hør til pris