fbpx

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt Hansen

Min trang til søde mellemmåltider er stort set forsvundet og jeg har fået langt mere energi om aftenen. Jeg glæder mig til hvert af mine 3 måltider hvor jeg uden de store forberedelser spiser mig dejlig mæt.

Luise Ravn Andersen

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Et forløb med fokus på dig og din sensitivitet.

 • Er til dig, som ønsker at leve med din sensitivitet fuldt ud.
 • Er til dig, som ønsker at mærke, hvad kostændringer gør ved dig og dit sind.
 • Tager udgangspunkt i OPTIMALKOST livsstilen, som danner fundamentet i mit arbejde i OPTIMALKOST.
 • Tager udgangspunkt i – at vores SUNDHED skal være simpel og ligetil.
 • Sammen finder vi en plan, som giver DIN krop optimale betingelser og et stærkt sind.

ET FORLØB SOM PASSER TIL DIG!

Inden vi mødes, skal du udfylde et spørgeskema og sende retur til mig. Dette spørgeskema giver mig indblik i, hvordan du har det og hvordan din krop og sind har det.

Første samtale tager 1,5 time, som vi bruger på at finde ind til en plan, som giver din krop og dit sind masser af styrke. Det handler om, at din krop kommer i balance, så du kan bruge dine ressourcer optimalt.

Vi taler desuden om, hvad det betyder at være SÆRLIGT SENSITIV, hvis du har brug for det.

Jeg oplever i min klinik, at mange sensitive har nogle udfordringer med nogle fødevarer, da man også reagerer tydeligere på mad end andre.

Derudover giver forløbet også mulighed for:

 • Du lærer, at SUNDHED og SUND MAD sagtens kan være nemt.
 • Du lærer at sammensætte dine måltider optimalt.
 • Du opnår et stabilt blodsukker, så din sukkertrang forsvinder.
 • Du vil opleve mere GLÆDE i dit liv med en krop i BALANCE.
 • Du får udleveret lækkert materiale med masser af inspiration til din sundhed.
 • Du får en inspirerende kostvejleder, der brænder for SUNDHED og som vægter en høj faglighed.

DETTE FORLØB INDEHOLDER:

1,5 times personlig kostvejledning.

Du kan møde op fysisk i klinikken eller det kan foregår via zoom.

Herefter 2 opfølgningssamtaler á 30-45 minutter – vi mødes 1 gang pr. måned.

Hvis du har lyst til at blive vejet på min TANITA vægt, så er der også mulighed herfor i dette forløb.

DU kan starte NU

Hvad betyder det at være SÆRLIGT SENSITIV?

Eller blot at være mere sensitiv end andre?

Det er vigtigt for mig at sige, at det at være særligt sensitiv ikke er en diagnose. Det er blot et personlighedstræk.

Men er du ikke bekendt med, hvad det betyder, at kan du ofte føle, at du er anderledes end andre og at du ofte bliver hurtig drænet, når du er sammen med andre.

Som særligt sensitiv reagerer du tydeligt indvendigt på alt det, som du oplever. Du mærker ret ofte andres sindsstemninger og stemninger generelt i det rum, som du træder ind i. Du bliver hurtig overstimuleret, når du er sammen med mange mennesker og måske bliver du ekstra påvirket af høje lyde eller dufte og smagsoplevelser.

Når du føler sig overvældet af alle disse indtryk, så bliver du – det som jeg kalder overstimuleret, og du mister lidt balancen. Du bliver herefter lettere irritabel og du mister dit overskud. Det betyder, at du ret ofte bliver ramt lidt negativt og du føler dig utilstrækkelig.

Men når du er særligt sensitiv eller mere sensibel end andre, som er det begreb, som jeg ofte bruger, så har du et rigt indre liv med tanker 24-7, du har en stor indlevelsesevne og empati for andre, du kan opnå dybe refleksioner og besidder en stærk retfærdighedssans.

Ret ofte er vi – særligt sensitive – perfektioniske og kan også gå op i detaljen.

Jeg har erfaret, at min hverdag er blevet “lettere” for mig, efter at jeg har fået indblik i, hvad det betyder at være særligt sensitiv. Jeg har fundet min vej i min sensitivitet og støtter ligeledes min datter i hendes vej.

Den amerikanske psykolog og forsker, Elaine Aron, har skrevet mange bøger omkring emnet. Og hun giver som sagt udtryk for, at det at være særligt sensitiv ikke er en diagnose, men et personlighedstræk med både fordele og ulemper.

Men opnår du en forståelse for det at være særligt sensitiv (og dig selv), så kan du bedre navigere i dit liv på en optimal måde.

Og lige her spiller dine madvaner også ind. Jeg har erfaret i min klinik, at vi kan reagere på nogle fødevarer og at vi fungerer bedre med et stabilt blodsukker og masser af det sunde fedt.

Dette forløb sætter fokus på det, som vi sammen finder ind til er vigtigt hos DIG!

Mange smil

Heidi

Hvad er målet med dette forløb:

 • At leve efter OPTIMALKOST livsstilen.
 • At spise nærende mad, som styrker krop og sind.
 • At få mere overskud og energi i hverdagen.
 • At lære sig selv bedre at kende (eller sit barn).
 • At forebygge sygdom.
 • At opnå en krop i balance.
 • At få overskud til at bevæge dig HVER DAG.
 • At opleve et stabilt blodsukker – HVER DAG.
 • At lære at håndtere de mange fristelser.
 • At få en sundere livsstil
 • At få et varigt og sundt vægttab.
 • At elske begrebet SUNDHED.

Hvad kan du forvente?

 • At møde en kostvejleder med HØJ FAGLIGHED.
 • At du starter på en ny rejse, som vil medføre nye perspektiver for dig.
 • Lækre og nemme opskrifter og forslag til måltider.

SÆT IGANG!

Jeg oplever rigtig mange, som giver udtryk for, at man først skal have overskud, inden man kan sætte fokus på kostvanerne.

Og det er jo også til dels rigtigt.

MEN dette overskud indfinder sig bare først, når DU har taget en BESLUTNING om, at det skal være NU.

SÅ kommer overskuddet.

Så det handler om at kigge indad og finde vejen helt ind i hjertet og træffe en beslutning om, at det skal være NU.

Og DU vil ikke fortryde.

Indenfor en uge vil du opleve mere energi og overskud.

Og selve følelsen af – at du lever sundere, vil gøre dig mere tilfreds og glad i DIN hverdag.

Og det er trods alt følelsen, som tæller.

Er du i tvivl om, hvorvidt et forløb er noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 6169 2095.

Mange smil

Heidi

Om mig

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind. I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Høj faglighed betyder ALT for mig. Jeg har en længere varende uddannelse som kostvejleder og er også igang med at læse til Naturopath/biopat. Og jeg kan ALDRIG få nok viden, og derfor er jeg også igang med uddannelsen Support & Care, som omhandler diagnosen kræft og som er en overbygning på biopatuddannelsen. I januar 2023 blev jeg uddannet coach hos Sofia Manning.

Jeg tror på, at den mad vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det. Vi ved, at vores kostvaner har betydning for vores SUDNHED og vi kan med kosten hjælpe kroppen med at bekæmpe ubalancer, symptomer og holde sygdom for døren. Jeg taler ALDRIG om helbredelse, men om at styrke kroppens eget immunsystem, så den kan bekæmpe de ubalancer, som opstår. Herved tager vi selv ANSVAR for egen SUNDHED og DET er også vigtig for MIG.

Men sund kost er en jungle i dag og det kan være svært at finde rundt i den.

Jeg hjælper dig på vej. Du lærer at leve sundt simpelt, men hvor du vil opleve, at din krop elsker, hvad du giver den af sunde og nærende MAD!

Vi skal nemlig spise MAD for at LEVE og ikke for at overleve.

Vi er også stolte af, at vi sælger lækre produkter i vores Butik-Optimalkost! Vi kan stå inde for ALLE de lækre produkter. Vi nyder selv effekten af bla. det infrarødetæppe og tyngdedynerne og tæppet!

Det giver MENING!

Heidi Foldager

 • Elsker begrebet SUNDHED
 • Elsker at inspirere og hjælpe andre
 • Elsker at undervise

Min mission:

 • At udbrede viden til så mange mennesker som muligt om vigtigheden af at indtage SUND og NÆRENDE mad med henblik på at styrke vores krop og sind.
 • At udbrede viden om at kost og sundhed har betydning i forhold til FOREBYGGELSE af stress og sygdom generelt, og at der er et alternativt til medicin.
 • At indføre begrebet SUND FASTFOOD – nem, hurtig og lækker mad til den travle familie, og sætte fokus på at indtage levende mad – altså mad uden etiketter.
 • Samt at opnå, at så mange som muligt kommer til at opleve FORANDRINGER med sund kost, hvormed de vil opleve mere overskud og energi i hverdagen.