fbpx

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt Hansen

Min trang til søde mellemmåltider er stort set forsvundet og jeg har fået langt mere energi om aftenen. Jeg glæder mig til hvert af mine 3 måltider hvor jeg uden de store forberedelser spiser mig dejlig mæt.

Luise Ravn Andersen

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Gode og lækre produkter fra CURA of Sweden!

Vi er selv vilde med tyngdedynerne og tæpperne!

En tyngdedyne eller tæppe indeholder utallige bittesmå glasperler. Sammen med materialer af høj kvalitet, skaber de en dybt beroligende fornemmelse, der hjælper dig med at slappe af og sove hurtigere, bedre og længere.

Studier har vist, at 09% sover bedre med en CURA dyne og 92% oplevet øget afslapning med dynen.

Det giver mening!

Mange smil

Lisa og Heidi

Forskellige typer af tyngdedyner og vores lækre tæppe!

Vi sælger 3 typer af tyngdedyner og vi hjælper dig med at finde nøjagtig den, som du synes bedst om.

CURA Pearl Classis

3 til 13 kg.

Det er den mest populære tyngdedyne. En god introduktion til kvalitetssøvn i enhver sæson.

Pris kr. 1295,-

CURA Pearl Eco

5 til 13 kg.

En 100% økologisk bomulds tyngdedyne. Det bedste valg, hvis du elsker naturlige materialer.

Prisen er incl en øjenpude.

Pris kr. 1795,-

CURA Pearl Down

8 til 12 kg.

En lækker tyngdedyne med certificeret dun fyld. Enestående åndbar, fluffy og temperende.

Pris kr. 2495,-

CURA Elegance

Er et lækkert tyngdetæppe, som du kan bruge i stuen.

CURA Elegance er en eksklusiv tyngdetæppe takket være den førsteklasses imiterede pels, der er både tyk og silkeglat. Pelsen giver dynen en flot glans, fælder ikke og er desuden holdbar. Dynens bagside er fremstillet af et matchende fløjlsstof, som ligeledes holder en førsteklasses kvalitet og er både slidstærkt og fantastisk blødt.

Pris kr. 1295,-

Kontakt os – så vi kan finde lige nøjagtig den tyngdesdyne, som du har brug for!

Yderligere information:

Alle tyngdedyner tåler maskinvask og er CE certificeret som medicinsk udstyr.

Leveres i størrelserne 135 x 200 og 150 x 200 cm.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige tyngdedyne til dig.

Hvorfor CURA tyngdedyne?

 • Øget afslapning.
 • Blødere vejrtrækning.
 • Reducerer stress.
 • Reducerer bekymring og angst.
 • Giver følelse af tryghed.
 • Mindsker uro i kroppen.
 • Fald hurtigere i søvn.
 • Roligere og dybere søvn.
 • Mere energi i hverdagen.
 • Medicinske certificeret.
 • Videnskabeligt bevist.
 • Kan vaskes.

Certificeringer.

Dynerne er certificeret af RISE (Research Institute of Sweden ).

Dynerne er registreret som et medicinsk teknologiprodukt hos det svenske lægemiddelagentur.

De certificeret med Sedex, OEKO-TEX, SGS og BSCI. Dette er din garanti for, at produktionen og tyngdedynerne opfylder de høje krav med hensyn til sundhed, sikkerhed, funktionalitet, påvirkning af miljøet samt arbejdsforhold.

Vi er vild med det hele 🙂

Mange smil

Lisa og Heidi

96% anbefaler CURA dynen til deres venner.

Dynernes certifikater garanterer, at både produktionen og selve produktet opfylder høje standarder med hensyn til sundhed, sikkerhed, funktionalitet, miljøpåvirkning og arbejdsforhold.

Kunder af de lækre dyner og tæpper er vilde med resulatet.

Og det samme er vi!

Mange smil

Lisa og Heidi

Hvad kan du forvente?

 • Kvalitetsprodukter.
 • Mange oplever en bedre søvn og større afslapning.
 • Du gør noget godt for dig selv.
 • Med en bedre søvn, vil du opleve mere energi og overskud i hverdagen.

Om mig

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind. I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Høj faglighed betyder ALT for mig. Jeg har en længere varende uddannelse som kostvejleder og er også igang med at læse til Naturopath/biopat. Og jeg kan ALDRIG få nok viden, og derfor er jeg også igang med uddannelsen Support & Care, som omhandler diagnosen kræft og som er en overbygning på biopatuddannelsen.

Jeg tror på, at den mad vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det. Vi ved, at vores kostvaner har betydning for vores SUDNHED og vi kan med kosten hjælpe kroppen med at bekæmpe ubalancer, symptomer og holde sygdom for døren. Jeg taler ALDRIG om helbredelse, men om at styrke kroppens eget immunsystem, så den kan bekæmpe de ubalancer, som opstår. Herved tager vi selv ANSVAR for egen SUNDHED og DET er også vigtig for MIG.

Men sund kost er en jungle i dag og det kan være svært at finde rundt i den.

Jeg hjælper dig på vej. Du lærer at leve sundt simpelt, men hvor du vil opleve, at din krop elsker, hvad du giver den af sunde og nærende MAD!

Vi skal nemlig spise MAD for at LEVE og ikke for at overleve.

Vi er også stolte af, at vi sælger lækre produkter i vores Butik-Optimalkost! Vi kan stå inde for ALLE de lækre produkter. Vi nyder selv effekten af bla. det infrarødetæppe og tyngdedynerne og tæppet!

Det giver MENING!

Heidi Foldager

 • Elsker begrebet SUNDHED
 • Elsker at inspirere og hjælpe andre
 • Elsker at undervise

Min mission:

 • At udbrede viden til så mange mennesker som muligt om vigtigheden af at indtage SUND og NÆRENDE mad med henblik på at styrke vores krop og sind.
 • At udbrede viden om at kost og sundhed har betydning i forhold til FOREBYGGELSE af stress og sygdom generelt, og at der er et alternativt til medicin.
 • At indføre begrebet SUND FASTFOOD – nem, hurtig og lækker mad til den travle familie, og sætte fokus på at indtage levende mad – altså mad uden etiketter.
 • Samt at opnå, at så mange som muligt kommer til at opleve FORANDRINGER med sund kost, hvormed de vil opleve mere overskud og energi i hverdagen.