fbpx

Forløbet jeg har været igennem har været super godt, meget inspirerede og har lært mig rigtigt meget, fordi det er nede på en plan alle kan være med til har før været med i et andet forløb i Esbjerg, men har lært mere her på kortere tid.

Har lært hvad man skal spise som er sundt for kroppen, såsom de rigtige fedtstoffer.
Har mærket på egen krop hvad det gør hvis man spiser for meget sukker/slik og kager og hvor meget bedre jeg får det. Jeg har ikke haft hovedpine og ondt i kroppen og sover meget bedre
Så en stor tak til Heidi Foldager – du er fantastisk og god

Anette Schmidt Hansen

Min trang til søde mellemmåltider er stort set forsvundet og jeg har fået langt mere energi om aftenen. Jeg glæder mig til hvert af mine 3 måltider hvor jeg uden de store forberedelser spiser mig dejlig mæt.

Luise Ravn Andersen

For nogle år siden var jeg også i et forløb ved Heidi med stor succes.
Jeg tabte en del kilo, men husker også den fantastiske velvære, som kroppen var i.

Jeg har gennem længere tid tænkt på at være med i et nyt forløb, dels fordi de dårlige og forkerte madvaner lige så stille havde sneget sig ind og dels fordi overgangsalderen for alvor har meldt sit indtog.

Dette on-Line forløb passer perfekt til mig. Dejligt at være med i en god aktiv gruppe og samtidig at kunne se/gense videoerne med Heidi, når det passer ind.
Heidi er jo i særklasse, og man mærker helt ud gennem skærmen, hvor meget hun brænder for sit fag.
Og det hele bliver præsenteret så alle kan forstå det.

Kort tid efter vi begyndte, mærkede jeg en stor forskel i forhold til det at føle sig oppustet og have regelmæssige toiletbesøg. Og jeg tænkte straks: Yes det er jo sådan livet skal føles.

Jeg er topmotiveret, har smidt nogle kilo og familien deltager også i “projektet”.

Alle små mellemmåltider er skåret væk, for nu føler jeg mig jo mæt på den gode måde.

Birthe Marie Højen

Det har været super inspirerede og lærerigt.
Du har det nede på et plan, hvor alle kan forstå det og være med.
Og man gør det, som man kan.
Jeg har fået rigtig meget ud af det.

Karin Jensen

Det har været opmuntrende at høre dig fortælle om, hvad der sker i ens krop, når man spiser de rigtig ting. Dejligt du ikke slår en i hovedet for ikke at kunne udføre alle ting på kort tid.

Anja Schimidt Hallum Hansen

Fysiske forløb i min klinik

Jeg er meget begejstret for mine fysiske forløb i min KLINIK!

De er kommet for at blive..

Følg med på min facebook side: Optimal-kost, hvor jeg løbende vil oprette begivenheder, som fortæller om alle mine fysiske forløb i min klinik.

Jeg tilbyder følgende:

 • Forløb med fokus på kost og træning
  • Forløbet indeholder et forløb, hvor vi den første time taler kost og i time efter træner med egen kropsvægt i Arnbjerg. Der er tale om udetræning, som også indeholder Powerwalking, hvor vi går i rask tempo. Alle kan være med. Du kan også fravælge træningen. Vi har fælles facebook gruppe og du kan blive vejet på en TANITA-vægt, som fortæller om fedtprocent samt muskelmasse og du kan blive målt med målebånd. Forløbet er til dig, som ønsker at sætte fokus på SUNDHED. Du opnår mere energi og overskud i hverdagen og BONUS = et sundt vægttab.
 • Forløb til dig, som lider af kroniske smerter
  • Forløbet er til dig, som lider af kroniske smerter. Det kan være bevægeapparatsgener eller nervesmerter. Vi mødes en time hver uge, hvor vi kigger på vores kostvaner, som har betydning for dine smerter. Lider du af kroniske smerter, så er overskuddet til at leve sundere lavt. Det vil jeg gerne ændre på. Du får i forløbet redskaber til SIMPEL sundhed og lærer at sammensætte dine måltider OPTIMALT, så din krop bedre kan håndtere smerter. Jeg ser i min klinik, at sundere kostvaner kan medfører, at du nedsætter indtag af smertestillende medicin. Forløbet indeholder også 1,5 times personlige kostvejledning. På den måde får vi udarbejdet en plan, som passer lige nøjagtig til DIG. Det giver MENING.
 • Forløb til dig, som lider af kræft eller som er kræftfri
  • Forløbet er til dig, som er ramt af kræft eller er blevet erklæret kræftfri. Dette forløb er IKKE et behandlingsforløb, men et forløb, hvor vi taler om elementer, som vil styrke krop og sind. Derudover er det vigtigt for MIG, at vi tager ansvar for egen SUNDHED. Og det vil jeg gerne bidrage med – på den gode måde. Vi skaber netværk, nye venskaber og inspiration til at finde vejen til egen SUNDHED. Det giver MENING.
 • Forløb til stress-ramte
  • Forløbet er til dig, som er ramt af stress. Der er IKKE tale om et behandlingsforløb, men et forløb, hvor vi sætter fokus på elementer, som styrker krop og sind og som kan medvirke til at nedsætte stress og jag i hverdagen. Stress dræner kroppen for vitaminer og mineraler og kan være med til at nedbryde kroppen og derfor kan det være svært at finde energi og overskud til at ændre adfærd, så vi bedre kan håndtere hverdagens udfordringer. Vi taler også om stress hormonet kortisol og finder løsninger, så du kan tage ansvar for din SUNDHED.

Følg med på facebook – hvor du kan følge med i mine tilbud.

Er du i tvivl om, hvad jeg tilbyder og om forløbet er noget for dig, så kontakt mig på tlf. 61692095 🙂

Alle mine forløb foregår i min klinik på Frisvadvej 1 C i Varde.

Mange smil

Hvad og hvordan?

Jeg har udarbejdet e-bogen OPTIMALKOST livsstilen, som danner grundlag for alle mine kostanbefalinger. Den er desuden udkommet som et magasin.

Mine kostanbefalinger tager udgangspunkt i K-modellen, som er en visuel tallerkenmodel, som hjælper dig med at få sammensat dine måltider, så optimalt som muligt. Jeg tæller IKKE kalorier, men bruger min sunde fornuft.

Derudover har jeg ALTID stort fokus på de sunde fedtsyrer, som er så vigtige for krop og sind. Og jeg oplever fortsat, at rigtig mange er fedtforskrækkede og derfor ikke får effekten af det sunde fedt og ofte også indtager de dårlige fedtsyrer, som findes i vores fødevarerbutikker.

Ren og naturlig mad

Jeg arbejder ALTID med udgangspunkt i rene produkter – altså fødevarer uden etiketter eller levende mad. Det er vigtigt for mig, at vi tænker antiinflammatorisk – samt plantebaseret kost og at vi minimerer indkøb af industriproducerede fødevarer, men i stedet fokuserer på at lave “mad fra bunden”. Når du laver maden selv – så ved du, hvad den indeholder og du kan især fokusere på at minimere sukker og de dårlige fedtstoffer, som din krop ikke ved, hvad den skal gøre af og som blot nedbryder din krop.

Jeg er med hele vejen

Det er og kan være svært at ændre vaner – især vores kostvaner. Og der er ikke noget af os, som ønsker at en kostvejledning skal være en fiasko. Derfor får du ALTID tips og tricks til at ændre vaner, så du sætter fokus på andre elementer, som betyder noget for dig. Du kan købe en enkel personlig kostvejledning eller du kan købe et forløb. Den snak tager vi efter den første kostvejledning på 1,5 time og sammen finder vi ud af, hvad DU har brug for. Jeg ønsker nemlig ikke, at du skal købe noget, som du IKKE har brug for. Jeg kan derfor være med hele vejen.

Har du svært ved at tabe dig?

Jeg oplever i min klinik, at der er flere og flere, som har udfordringer med et vægttab. Det handler for dem ikke altid om at komme i kalorie underskud, som jo ellers er teorien bag et vægttab. Der er også andre faktorer, som spiller ind og derfor er en personlig kostvejledning også til dig, som har svært ved at tabe dig eller svært ved at holde vægten stabil efter et vægttab.

Mine fysisk forløb tager ALTID udgangspunkt i mine deltagere. Dette betyder, at jeg tilrettelægger et program, som giver mening netop for dem, som deltager i forløbet..

DET giver MENING!

Mange smil

Heidi

Og så det praktiske…

Jeg reklamerer for de enkelte forløb på facebook, hvor de står beskrevet i en begivenhed.

Du betaler via overførsel til bank eller via mobilepay og der er bindende tilmelding.

Til alle mine fysiske hold opretter jeg en lukket facebook gruppe, hvor vi støtter og hjælper hinanden.

Vi har tavshedspligt i gruppen.

TJEK min facebook side for finde datoer til mine hold

100% værdi hvis du kan genkende

 • en krop i ubalance
 • lav på energi og overskud
 • du ønsker mere SUNDHED i din hverdag
 • du ønsker inspiration til at leve sundere
 • du vil spise lækker mad
 • du vil gøre noget godt for dig selv
 • du ønsker at skabe nyt netværk
 • en tid – med fokus på dig
 • en tid – hvor vi også griner og hygger os

Hvordan foregår det hele?

Du tilmelder dig mine forløb ved at skrive en mail til mig på info@optimal-kost.dk.

Herefter vil du modtage information omkring forløbet samt mulighed for betaling.

Er du i tvivl om, hvorvidt forløbet er noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig.

Mange smil

Heidi

Dette forløb er for dig der kan genkende en eller flere af disse udfordringer:

 • Du ønsker at tage ansvar for dig selv
 • Du ønsker en sund krop
 • Du ønsker at være den bedste udgave af dig selv
 • Du ønsker at din familie får mad med næring
 • Du ønsker at sætte fokus på SUNDHED – hver dag
 • Du ønsker at leve SUNDT
 • Du ønsker at spise lækker mad
 • Du ønsker at spise MAD for at LEVE

Hvad kan du forvente?

 • Udlevering af mit magasin med OPTIMALKOST livsstilen
 • Løbende forslag til måltider samt opskrifter
 • Masser af tips og tricks til en sundere hverdag
 • Ny energi og overskud

Om mig

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af Optimalkost!

Jeg er vild med mad – mad med kvalitet og næring. Mad – som styrker min krop og mit sind. I min efterhånden travle hverdag mærker jeg, hvordan en sund og nærende kost samt motion, positive tanker samt søvn giver mig mere energi og overskud. Når jeg oplever mere energi og overskud, føler jeg mig bedre som mor, i mit job og har nemmere ved at se i muligheder i stedet for begrænsninger, som alt sammen har stor indvirkning på vores liv.

Høj faglighed betyder ALT for mig. Jeg har en længere varende uddannelse som kostvejleder og er også igang med at læse til Naturopath/biopat. Og jeg kan ALDRIG få nok viden, og derfor er jeg også igang med uddannelsen Support & Care, som omhandler diagnosen kræft og som er en overbygning på biopatuddannelsen.

Jeg tror på, at den mad vi spiser, har betydning for, hvordan vi har det. Vi ved, at vores kostvaner har betydning for vores SUDNHED og vi kan med kosten hjælpe kroppen med at bekæmpe ubalancer, symptomer og holde sygdom for døren. Jeg taler ALDRIG om helbredelse, men om at styrke kroppens eget immunsystem, så den kan bekæmpe de ubalancer, som opstår. Herved tager vi selv ANSVAR for egen SUNDHED og DET er også vigtig for MIG.

Men sund kost er en jungle i dag og det kan være svært at finde rundt i den.

Jeg hjælper dig på vej. Du lærer at leve sundt simpelt, men hvor du vil opleve, at din krop elsker, hvad du giver den af sunde og nærende MAD!

Vi skal nemlig spise MAD for at LEVE og ikke for at overleve.

Det giver MENING!

Heidi Foldager

 • Elsker begrebet SUNDHED
 • Elsker at inspirere og hjælpe andre
 • Elsker at undervise

Min mission:

 • At udbrede viden til så mange mennesker som muligt om vigtigheden af at indtage SUND og NÆRENDE mad med henblik på at styrke vores krop og sind.
 • At udbrede viden om at kost og sundhed har betydning i forhold til FOREBYGGELSE af stress og sygdom generelt, og at der er et alternativt til medicin.
 • At indføre begrebet SUND FASTFOOD – nem, hurtig og lækker mad til den travle familie, og sætte fokus på at indtage levende mad – altså mad uden etiketter.
 • Samt at opnå, at så mange som muligt kommer til at opleve FORANDRINGER med sund kost, hvormed de vil opleve mere overskud og energi i hverdagen.